Solar fotovoltaica

L’energia solar foltovoltaica consisteix en la transformació de la radiació solar en energia elèctrica apta pel seu consum. De totes les energies renovables existents, resulta ser la més accessible i versàtil, donat que l’energia produida es pot utilitzar per a varis usos: enllumenat, electrodomèstics, climatització o fins i tot acumular-la en un sistema de bateries per consumir-la en un altre moment.

Mòduls solars fotovoltaics AXITEC-AXIpower

Els mòduls solars policristal·lins de la serie AXIpower formen part de la gamma més versàtil dels mòduls AXITEC. Ja sigui per instal·lacions petites o grans centrals generadores, aquests mòduls solars d’alta qualitat amb una eficiència de fins el 17,72% ofereixen un rendiment extraordinari a un cost raonable.

Inversors solars autoconsum | Monofàsic

L’inversor solar Fronius Primo disposa d’un ampli rang de potencia entre 3,0 i 8,2kW, d’aquesta manera completa la generació SnapInverter a la perfecció. Aquest equip monofàsic sense transformador cobreix les necessitats de qualsevol habitatge. El seu innovador disseny ofereix la màxima flexibilitat en el muntatge, amb una instal·lació i manteniment més senzills. Inclou un paquet de comunicacions amb connexió WLAN, gestió de l’energia, etc.

Bateria de liti BYD

La bateria BYD B-Box 10.0 és un acumulador d’energia de LiFePo (bateria de liti ferrofosat). Cada armari disposa de 4 mòduls de 2,5kWh amb una capacitat màxima de 10kWh per cada armari. Disposa d’una entrega màxima de potència de 10kW per armari. La vida útil del sistema és d’uns 6000 cicles i una garantia de 10 anys. Es tracta d’un sistema revolucionari pel que fa a l’emmgatzematge d’energia que destaca per l’absència de manteniment i profunditats de descàrrega fins al 90%. Compatible amb tot tipus de sistemes aïllats o no arriba la xarxa elèctrica i sistemes d’autoconsum connectats a la xarxa.

Instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum en directe

Properament prepararem un enllaç perquè puguis veure en directe el funcionament d’una instal·lació solar fotovoltaica.

Projectes relacionats