Qui som

Masanés Estalvi Energètic. La nostra empresa es va fundar a Guissona l’any 1989, seguint unes directrius bàsiques que s’han mantingut al llarg de tots aquests anys: materials de qualitatbon serveipreus ajustats i sobretot feina ben feta. El nostre compromís amb les energies renovables i el respecte al medi ambient, va més enllà de les bones intencions.

Els canvis en l’economia i la societat han fet necessària la incorporació i la potenciació de nous valors: energies renovableseficiència energètica i respecte al medi ambient. En el camp de les energies renovables i eficiència energètica prenem part en totes les parts del desenvolupament d’un projecte: estudi de viabilitat, disseny, muntatge i manteniment.

Valors

El nostre objectiu ha estat des del primer dia donar cobertura a les necessitats dels nostres clients amb materials de qualitat i personal amb experiència i formació.

Les nostres qualitats més importants són la rapidesaeficiència i la feina ben feta.

Estem convençuts de que les energies renovables són la clau per la transició cap un futur més sostenible, per aquest motiu estem en una recerca constant de nous sistemes que afovereixin l’estalvi energètic i eliminin la dependencia energètica que tenim respecte els combustibles fòssils.

Equip

El nostre recurs més important, però són els nostres operaris.

Disposem d’una plantilla amb personal qualificat (10 operaris i 1 enginyer extern) per a l’execució i manteniment de  tot tipus d’instal·lacions, sense haver de subcontractar cap servei. També disposem de departament propi d’enginyeria per la realització del disseny i la legalització de totes les instal·lacions que realitzem.

Vehicles i instal·lacions

Disposem d’un magatzem de 900m2 de superfície, amb el material bàsic d’electricitat, aigua, etc. i una gran flota de vehicles per donar cobertura a les necessitats d’obra del nostre dia a dia.

Comptem amb un camió cistella per realitzar els treballs en alçada, d’una forma ràpida, còmoda i segura.

Per assegurar una atenció òptima i el millor servei als nostres clients, els nostres operaris diposen de totes les eines i aparells necessaris en perfecte estat de conservació per executar els treballs amb la major rapidesa i eficiència possibles.

Disposem d’equips analitzadors de xarxesequips d’anàlisi de la combustió, tot per obtenir la màxima informació possible i poder solucionar les incidències que es puguin produir a les obres.

Disposem d’una amplia cartera de proveïdors, donat que comprem grans quantitats de material per mantenir sempre al dia el nostre magatzem, d’aquesta manera sabem que comprem el millor producte a un preu molt ajustat.

Acreditacions

REA (Registre d’Empreses Acreditades)

Aquest Registre té com a objeticiu acreditar que les empreses que treballen en el sector de la construcció compleixen els requeriments de capacitat i de qualitat de la prevenció de riscos laborals. Tota empresa que vulgui ser contractada o subcontractada per treballs en una obra de construcció, haurà d’estar inscrita en el Registre d’Empreses Acreditades depenent de l’autoritat laboral on es troba ubicat el domicili social de la societat.

RELI (Registre electrònic d’empreses licitadores)

És un registre administratiu públic i electrònic, el contingut del qual són documents i acreditacions de l’empresa que detallen la seva capacitat técnica i econòmica. Es tracta d’un primer pas entre una futura relació comercial entre una empresa privada i l’Administració pública.

Carnets
  • Empresa instal·ladora d’electricitat (BT-Especialista)
  • Registre d’empreses instal·ladores d’instal·lacions tèrmiques en edificis (REIMITE)
  • Empresa instal·ladora de gas (EG-A)
  • Empresa instal·ladora d’equips a pressió (EIP-2)

Treballa amb nosaltres!

Fes-nos arribar les teves dades i el teu currículum:

Adjunta el teu currículum en un enllaç de descàrrega wetransfer, dropbox o similar.

2 + 2 = ?

× Suport tècnic