Geotermia

La bomba de calor geotèrmica aprofita la temperatura pràcticament constant del subsòl al llarg de tot l’any, com per exemple la que conté el terreny que envolta les vivendes o les aigües freàtiques, absorbint o cedint calor al terreny a través dels diferents sistemes de captació geotèrmica. D’aquesta manera, podras escalfar la vivenda a l’hivern, refrigerar-la a l’estiu o produir aigua calenta sanitària.

Bomba de calor IDM

Estem especialitzats en el muntatge i manteniment dels sistemes de geotermia del fabricant austríac IDM.

Terra Ipump T

Es tracta d’una bomba de calor geotèrmica optimitzada per calefacció, refrigeració i ACS amb sistema inverter. Disposa de dues versions de potencia des dels 2kW fins als 8kW i des dels 3kW fins als 13kW en funció de les necessitat de la instal·lació.

Terra SWM

En aquest cas, a més d’estar optimitzada per calefacció i refrigeració amb sistema inverter, disposa també del sistema HGL per produir aigua calenta sanitària mentre funciona en mode calefacció, obtenint d’aquesta manera un rendiment excel·lent. La gamma de potències és de 3kW fins a 13kW i dels 6kW fins als 17kW.

Terra SW Twin

Les bombes geotèrmiques de la gamma TERRA SW Twin incorporen dos compressors, el que permet funcionar amb un consum molt reduït, donat que adapta la potències a les necessitats de cada moment.

Les potències disponibles estan entre 15kW i 42kW. Disposa també de tecnologia HGL per la producció d’aigua calenta sanitària.

Terra SW H

La gamma Terra SW H s’utilitza per aplicacions amb una elevada demanda d’aigua calenta sanitària, així com per la rehabilitació energètica. Està disponible en 18kW i 24kW de potència. Permet arribar a un màxim de temperatura d’impulsió de 70ºC, el que fa especialment adequat aquest sistema per la substitució de calderes de gas i gas-Oil que treballen a alta temperatura.

Projectes relacionats