Biomassa

La biomassa engloba tots els combustibles d’origen llenyós (pèl•let de fusta, llenya, estelles, pinyol d’oliva, etc.) És tracta d’una alternativa molt interessant als combustibles fòssils pel que fa a la producció de calor per aigua calenta i/o calefacció. Els avenços tècnics en les calderes de biomassa han fet possible obtenir la mateixes prestacions i rendiments que les calderes de gas natural o gas-oil.

Calderes d’estella forestal

La caldera Herz Firematic es una caldera especialment compacta de dimensions reduïdes.

Les seves característiques principals són els components d’alta qualitat i compromís amb el medi ambient gràcies a les baixes emissions del sistema. Està especialment indicada per subministrament de calor en explotacions agràries, granges i vivendes unifamiliars.

Disposa d’una amplia gamma de potències des dels 20kW fins als 501kW el que converteix aquesta caldera en una de les calderes d’estella forestal més versàtils del mercat.

Calderes de pèl.let de fusta

La caldera Herz Pelletstar destaca pel seu alt rendiment i per tenir un sistema d’extracció de combustible adaptat a totes les necessitats amb un disseny modern i compacte per reduïr la necessitat d’espais.

La potència tèrmica oscil.la entre els 10 i els 60kW.

D’aplicació en vivendespetits hotelsedificis públicsgranges, etc.

Calderes de llenya

Firestar, la calefacció amb llenya, còmoda i confortable. Fins a 8h d’autonomia, amb una gamma de potències que oscil·la entre els 20kW i els 40kW. D’aplicació a vivendes unifamiliars, masies de turisme rural, etc. Hi ha la possibilitat de combinar aquesta caldera amb la Pelletstar de forma que es pugui treballar amb pèl·let de fusta i llenya a la vegada.

Calderes multicombustible i residus industrials

La caldera LOPPER Turner està fabricada a la baixa Bavaria a Alemanya, es tracta d’una caldera diferent, fabricada sota un procediment artesanal, molt reforçada per funcionar tota la vida, amb una garantia de 10 anys.

Està indicada per instal·lacions de nivell residencial fins a industrial. Disposa de models manuals i automàtics des de 20kW fins a 1000kW per troncs de llenya, pèl·let de fusta, estelles, mischantus, closques, residus industrials, etc.

Projectes relacionats