Recursos

Disposem d’un magatzem de 900m2 de superfície, amb el material bàsic d’electricitat, aigua, etc. i una gran flota de vehicles per donar cobertura a les necessitats d’obra del nostre dia a dia.

Interior_panoramica

Comptem amb un camió cistella per realitzar els treballs en alçada, d’una forma ràpida, còmoda i segura.

Camionet_2

El nostre compromís amb les energies renovables i el respecte al medi ambient, va més enllà de les bones intencions. Cobrim els nostres petits desplaçaments diaris amb un Peugeot Ion, un vehicle 100% elèctric.

Cotxe_electric

Per assegurar una atenció òptima i el millor servei als nostres clients, els nostres operaris diposen de totes les eines i aparells necessaris en perfecte estat de conservació per executar els treballs amb la major rapidesa i eficiència possibles.

Disposem d’equips analitzadors de xarxes, equips d’anàlisi de la combustió, tot per obtenir la màxima informació possible i poder solucionar les incidències que es puguin produir a les obres.

El nostre recurs més important, però són els nostres operaris. Comptem amb una plantilla de 8 operaris i 1 enginyer amb experiència i formació suficients que ens permeten dur a terme obres i projectes de gran volum.

Plantilla